responsiveMenu
فرمت PDF شناسنامه فهرست
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
نام کتاب : BOK35206 نویسنده : 0    جلد : 1  صفحه : 43
شكر، اسانس، اسيدها و رنگها تركيب نمود. اگر آن را به صورت خشك در دماى معمولى اطاق با ظرفى كه در آن هوا نفوذ نكند ذخيره كنيم به مدّت طولانى تغيير نخواهد كرد حال آيا اين ژلاتين با وصفيات بالا پاك است و خوردن آن چه صورتى دارد؟ {aج 4 - در بحثى كه مطرح كرده‌ايد سه حالت وجود دارد، حالت اوّل آنكه ژلاتين و كلاژين از حيوانات مأكول اللحم گرفته شود و تذكيه هم شده باشد كه پاك است و خوردن آن هم جايز مى‌باشد، حالت دوّم اينكه ژلاتين و كلاژين از استخوان حيوانات مأكول اللحم گرفته مى‌شود و تذكيه نيز شده باشد كه به نظر ما پاك و خوردن آن جايز است و حالت سوّم اگر از اجزاء حيوان غير مأكول اللحم گرفته شود و يا از حيوان مأكول اللحم گرفته شده ولى تذكيه شرعى نشده باشد، اگر به نظر كارشناسان فنّ، آن موارد استحاله شده يعنى تبدل حقيقيّه نوعيّه انجام پذيرفته شده باشد (نه آنكه تغيير شكلى پيدا كرده باشد) در اين صورت پاك و خوردن آن هم اشكال ندارد ولى اگر استحاله نشده باشد به همان معنا كه ذكر شد و يا آنكه شكّ در استحاله شدن باشد، خوردن آن حرام و نجس مى‌باشد كه اين به نظر أقرب مى‌رسد.a}
نام کتاب : BOK35206 نویسنده : 0    جلد : 1  صفحه : 43
   ««صفحه‌اول    «صفحه‌قبلی
   جلد :
صفحه‌بعدی»    صفحه‌آخر»»   
   ««اول    «قبلی
   جلد :
بعدی»    آخر»»   
فرمت PDF شناسنامه فهرست